Sauna

Wie wil er nou geen sauna kortingen?!

Naar de sauna gaan kan best prijzig zijn, maar bij Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen heb je veel sauna kortingen! Niks is lekkerder dan een dagje of middag in de sauna zitten. Lekker relaxen en genieten van de rust om je heen. Massages krijgen, lekker baden in de verschillende zwembaden, stoomcabines, neem een beautybehandeling… Wie wil dit nou niet?!

Sauna kortingen

De verschillende sauna kortingen

De Thermen heeft verschillende aanbiedingen en arrangementen. Ze hebben bijvoorbeeld een boeken arrangement, je krijgt dan veel korting als je met 2 personen gaat, je krijgt een salade naar keuze of een dagschotel én je mag gebruik maken van de massagestoel of de zonnebank. Het enige wat ze vragen is of je een boek bij hun inlevert zodat andere gasten ook kunnen genieten wat jouw leesgenot. Super leuk bedacht! Wil je liever van een all-inclusive arrangement genieten? Dan kan dat zeker ook! Je komt dan niets te kort. Je hebt vrij gebruik van alle bad- en saunafaciliteiten, je krijgt koffie met gebak bij aankomst, je hebt de keuze uit verschillende behandelingen en massages en nog véél meer! Dit wil je toch allemaal? Kijk dan op de website voor meer informatie over alle arrangementen met kortingen.

De Thermen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Geniet van een lekker dagje wellness bij de Thermen in Nijmegen en kom helemaal tot rust. Neem een duik in een van de zwembaden of relax in een van de vele sauna’s of stoomcabines. Je voelt je natuurlijk ook veel fijner na een fijne massage van echte experts! Na een dagje bij de Thermen kun je er weer helemaal tegenaan! Zo kun je je ervaring compleet maken door ook te overnachten. Ze hebben veel connecties met hotels in de buurt waardoor je van een zachte prijs kan genieten van een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt!