Waar kun je de lekkerste noten kopen?

Noten kopen is duur. Dat is dan ook de reden dat veel mensen gewoon gaan voor de goedkoopste noten die ze kunnen vinden in de supermarkt. Noten kopen van die kwaliteit is echter weer zonde: je betaalt misschien minder maar je krijgt soms ook een minder kwalitatief goed product. En dat is natuurlijk hartstikke zonde. Waarom niet iets meer betalen?

De notenkraam

noten kopen

Op veel markten vind je eindeloos veel kaas- en groenteboeren. Maar wist je dat er op grote markten vaak ook een notenkraam te vinden is? Daar koop je de heerlijkste verse noten, in allerlei variaties. Bijvoorbeeld een pure amandel met een klein beetje zout, of een mix van walnoten en cashews. Of misschien ben je wel in een snoeperige bui en wil je een keer pinda’s met chocolade eromheen. Heerlijk! De notenkraam heeft vaak veel variatie en is goed betaalbaar.

Online noten kopen

noten kopen

Wist je dat je noten tegenwoordig ook gewoon online kunt kopen? Je laat ze gemakkelijk thuisbezorgen, van cashews tot amandelen. Het is vooral handig om online te kopen als je in bulk wil kopen. Ga je bijvoorbeeld een uitgebreid diner maken of wil je jouw eigen amandelmelk maken? Dan heb je vaak wat meer noten nodig. Daarvoor is online kopen ideaal want je hoeft niet te sjouwen met al die noten die je nodig hebt. Laat ze gewoon naar je deur bezorgen en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Dit vind je misschien ook leuk...