Tijd extra, tijd om mijn droom uit te voeren

Ik wilde al even iets nieuws doen. Een van de zaken die ik graag wilde doen, was gitaar leren spelen. Ik had dit nog nooit gedaan, dus zou ik wel gitaarles moeten nemen. Helaas had ik wel meer vrije tijd, maar zeer onregelmatig tijd, waardoor een echte lessen niet zo evident waren. Daarom ging ik op zoek naar een online cursus om gitaar te leren spelen en op deze manier kwam ik terecht op deze website.

Stap voor stap

Hoe heb ik dit ervaren?

Het grootste voordeel bij deze website vond ik natuurlijk dat je de lessen online kreeg doorgestuurd op deze manier kon ook ik genieten van deze lessen en dit op mijn eigen tempo. Ik zag op de website nog enkele voordelen waarvan ik kon genieten. Zo zag ik dat de eerste 7 lessen gratis waren, hiervoor diende ik enkel mijn naam en mailadres in te geven. Ik kreeg ook te zien dat ik binnen de 8 weken gitaar zou kunnen spelen. Dit was natuurlijk een extra motivator.

Bovendien zag ik ook al snel dat de prijs zeer goed meeviel hiervoor. De kosten hiervoor bedragen eigenlijk de helft van gewone gitaarlessen. Ook de ervaringen van voorgangers die ik online kon terugvinden, waren een extra duwtje in de goede richting. Ik heb me intussen aangemeld voor de online lessen en ben er zelf ook zeer tevreden van! Kortom, ik kan deze website zeker en vast ook aanbevelen aan anderen wanneer je ook op zoek bent naar een goede en betrouwbare gitaarles via het internet!

Verschillende niveau's

Dit vind je misschien ook leuk...