Schoenentrends van dit moment

Ben je op zoek naar mooie nieuwe schoenen maar weet je nog niet zo goed waar je voor moet gaan? In dit artikel bespreken we de schoenentrends van dit moment. We zetten de leukste trends voor je op een rijtje voor de beste inspiratie. Kijk voor meer informatie op http://www.sneakers.nl.

Trend 1: Loafers

Loafers zijn dit seizoen weer helemaal in de mode. Loafers zijn een soort instapschoenen zonder veters of ritsen. Ze hebben een hele chique uitstraling en kunnen makkelijk gecombineerd worden. Je kunt ze dragen onder een casual outfit zoals een jeans en een trui. Je outfit krijgt dan gelijk een classy look. Maar je kunt zo ook dragen onder een mooie pantalon of chino. Daarnaast zitten loafers ook nog eens heel comfortabel. Ze lopen heel lekker en ze zijn lekker luchtig. Het is dan ook vooral een schoen voor de zomer.

Trend 2: minimalistische sneakers

Een tweede trend die we deze zomer veel gaan zien is de minimalistische sneaker zoals, air max 90 nikes. Dit is eigenlijk een sneaker zonder toeters of bellen die je makkelijk kunt combineren. Ze zijn één kleur en hebben een simpel model. Je kunt deze sneaker zowel onder een casual outfit als onder een chiquere outfit. Deze sneakers komen in verschillende kleuren. In de zomer is het leuk om voor een lichte kleur te gaan. Wit is natuurlijk de meest voor de hand liggende optie maar, beige of lichtgrijs kan ook heel leuk zijn. In de zomer zijn donkerblauw en zwart ook goede opties.

Trend 3: dad sneakers

Een derde trend die je deze zomer veel gaat zijn is de dad sneaker. Wat is een dad sneaker eigenlijk precies? Een dad sneaker is een wat lompe sneaker met grote details en een grote dikke zool. De sneakers hebben een wat nerdy uitstraling. De naam zegt het al, het zijn sneakers die je vader zou kunnen dragen.