Ponykamp kostuum dingen

Ben je nog op zoek naar Halloween kostuum ideeën? Kamp is een van de beste bronnen van kostuum inspiratie, want zoals je weet, houden we op kamp van verkleden. Kostuums maken al onze thema speciale evenementen tot leven komen, maar ze zijn ook iets dat elke dag, zeker elke maaltijd, en bijna elk moment net dat extra beetje speciaal maakt (bron: www.deburght.nl).

Op kamp koesteren we een diepe liefde voor gekkigheid en zelfexpressie. Je ziet dat in de leuke activiteiten. Deze geest van creativiteit en vrij vloeiende eigenzinnigheid leidt tot een aantal echt grote uitloper van het moment kostuums op kamp!

Onze kamp banketten zijn een kans voor eersteklas kampeerders om hun creatieve spieren echt te strekken! Met wat karton en verf kun je deze verbazingwekkende verbazingwekkende dingen maken. Er zijn eenvoudig en gemakkelijk DIY-kostuum voor een persoon of voor een hele groep vrienden te maken. Een andere geweldige banket inspiratie is uit “That 70 ‘s banket.” Ik weet zeker dat elke camper minstens één tie-dye overhemd in haar kast heeft. Pak dat, wat jeans (hoe meer flare aan de onderkant hoe beter) en maak jezelf een bloem kroon. Je hebt een instant jaren 1970 kleurrijke klassieker kostuum.

Niet vies van een beetje winkelen? Neem een hint van enkele van onze camp thema’s deze zomer! Voor een grote wetenschapper (gek of anderszins) is gewoon een witte jas, plastic handschoenen en een bril genoeg! Voeg een bekerglas en witte pruik toe voor extra detail.

Kamp is een plek waar je jezelf kan uiten en weet dat de gemeenschap je zal ondersteunen en je viert voor precies wie je bent. Soms is dat een Pauw op de heuvel, of een zeemeermin op boogschieten of gewoon een glimlach en glans en gekke gezichten en glitter (Oh, zoveel glitter!).

Maar die creatieve vonk manifesteert zich in onze kampeerders, we willen het aanmoedigen. gekkigheid is dapper. Pony kamp zit vol dappere, gedurfde, gekke en speciale meiden!