Op zoek naar een uitgebreide kunstcollectie? uitleenkunst is dan een goede optie

Iedereen vindt kunt wel een bijzondere uitstraling geven aan  het interieur. Uitleenkunst wordt tegenwoordig steeds populairder, maar wat zijn de voordelen van uitleenkunst? En hoe werk uitleenkunst sowieso? Dat en meer vertellen we je in dit artikel. 

Collectie 

Abrahamart heeft een brede collectie aan kunst. Je kunt 5 verschillende kunstwerken kiezen uit de collectie. Ze hebben een collectie van 30.000 schilderijen in verschillende stijlen. Het zijn diverse schilderijen die geschilderd zijn door verschillende schilders. Een mooi schilderij kan een bijzondere touch geven aan je interieur.  

Proefplaatsing 

Je kunt een kunstwerk een maand lang gratis bij jouw thuis ophangen. Als je dat doe weet je zeker dat een schilderij past bij jouw interieur. Na die maand kan de gewenste huurperiode minimaal van 6 maanden. Nadat je huurperiode is afgelopen kun je hem weer verlengen of je kunt nieuwe kunst komen uitzoeken op de website van Abrahamart. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een schilderij kiezen van je favoriete schilder zoals KAWS. De kunstenaar KAWS maakt beelden van figuratieve karakters. 

Voordelen 

als je kiest voor uitleen geld hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Ook hoef je geen maximaal huur termijn af te sluiten. Als je klaar bent met de kunst in je interieur kun je het ten alle tijden verwissel voor andere kunst. Ook hoef je de kunst niet aan te kopen. Kunst kopen in de winkel is vrij duur, ligt er natuurlijk wel aan hoe bekend de schilder is. 

Als je wat minder te besteden hebt is uitleenkunst een goede optie. Je betaald namelijk in termijnen per maand een klein bedrag. Abrahamart bezorgt door heel de Benelux gratis de kunstwerken.  Ook hangen ze de kunstwerken op, op de manier waarop jij het liefst de kunst wilt ophangen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *