E-Vapor

Ontdek de 5 voordelen van een elektrische sigaret

Een elektrische sigaret heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele sigaretten. Steeds meer rokers stappen dan ook over op e-sigaretten. Wij hebben de 5 voordelen om voor een e-sigaret te kiezen voor je op een rijtje gezet.

Elektrische sigaret

Voordeel 1: een elektrische sigaret bevat geen schadelijke stoffen

Een gewone sigaret bevat honderden schadelijke stoffen, zoals teer. Als je één sigaret rookt, komen er tientallen giftige stoffen vrij die gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Bij het roken van een e-sigaret is dat alleen nicotine.

Voordeel 2: Je bouwt de hoeveelheid nicotine langzaam af

Als je een elektronische sigaret gebruikt, bepaal je zelf hoeveel nicotine erin zit. Een vapor heeft een vulling met vloeistof. Steeds als je een trekje neemt, wordt de vloeistof door een verstuiver verdampt. bij e-Vapor heb je de keuze uit verschillende liquids, oftewel vullingen. Je bepaalt dan zelf de hoeveelheid nicotine van je e-sigaret. Op deze manier kun je de hoeveelheid nicotine dus geleidelijk afbouwen en je lichaam eraan laten wennen. Na een aantal maanden kom je vanzelf op nul uit en ben je van je rookverslaving af.

Opaden

Voordeel 3: Je krijgt een mooier uiterlijk

Het is bekend dat je van roken gele vingers, een grauwe huid en bruine tanden krijgt. Met een vapor zorg je ervoor dat je weer een mooier uiterlijk krijgt. Je rookt dan geen sigaret meer die bomvol zit met schadelijke stoffen. Na een aantal maanden worden je tanden weer witter, verdwijnt je vale huidskleur en zijn je vingers niet meer geel.

Voordeel 4: Geen vieze rookgeur meer in huis

Een elektronische sigaret produceert geen stinkende rook en werkt op een batterij. De vapor produceert alleen waterdamp. Er hangt dus geen vieze rookgeur meer in huis, maar het ruikt er weer lekker fris.

Voordeel 5: Je bespaart honderden euro’s per jaar

Het gebruik van een e-sigaret, in plaats van een echte sigaret, levert je niet alleen veel gezondheidsvoordelen op, maar ook een flinke besparing. Je betaalt alleen voor het aanschaffen van een starterskit. Daarna is het veel voordeliger. Door een vapor te gebruiken, kun je maar liefst 100 euro per maand besparen. Flink wat geld dus!