bungalowpark Limburg

Met vrijheid en ruimte ingedeeld

Denk je aan een bungalowpark dan denk je al snel aan kleine huisjes die tegen elkaar aan staan gebouwd, dit heeft maar een reden om zoveel mogelijk bungalows te kunnen bouwen. Bij Bungalowpark Limburg hebben ze dit anders aangepakt, ruim opgezette kavels waar de bungalows op gebouwd zijn. Welk soort bungalow je ook kiest, ruimte en genot staan bij de Leistert voor de gasten op de eerste plaats. Dan komen de verschillende faciliteiten van het park er ook nog bij. 

Hele gezin

Moderne en traditionele bungalows

Wat voor bungalow of met hoeveel mensen je komt maakt niet uit, bij Bungalowpark Limburg zijn er voor zowel gezinnen als voor grote groepen geschikte bungalows te boeken. Neem je een moderne bungalow of voel je meer voor een echt authentieke boerderij? Bungalows voor kinderen zijn natuurlijk ook mogelijk, heb je wel eens gedacht aan een speeltuin in de achtertuin voor de kinderen? Leuker en comfortabeler kun je een vakantie niet doorbrengen, bij de Leistert is het allemaal mogelijk. Volwassenen en kinderen hebben de perfecte vakantie in het park.

Mooie omgeving

Weer of geen weer je vermaakt je altijd

Of je nu met een grote groep volwassenen bent of een gezin met twee opgroeiende kinderen, bij Bungalowpark Limburg is er altijd iets te doen. Een subtropisch zwemparadijs waar je bij mooi en slecht weer altijd je eigen vermaakt. De speeljungle voor de kleinste gasten, en lekker klussen in het klushuis. Maar dan hebben we het nog niet gehad over het strand waar je kunt varen, na een dag vertoeven in het park kun je eten in een van drie prima restaurants in het park.