Raamfolie van Plak Het Zelf

Met raamfolie van Plak Het Zelf creëer je privacy in een handomdraai

Wonen op de begane grond kan heel fijn zijn. Vaak heb je een tuintje en je hoeft nooit trappen op de zeulen met zware spullen. Een nadeel als je aan de straat woont: mensen kunnen vaak je huis in kijken. Creëer daarom de privacy die je verlangt met raamfolie van Plak Het Zelf.

Hoe dan?

Raamfolie van Plak Het Zelf

Raamfolie heb je in allerlei soorten en maten. Sommige soorten kun je gewoon doorheen kijken. Deze zijn met name bedoeld voor decoratie. Er zijn echter ook soorten raamfolie waar je niet doorheen kunt kijken. Deze worden niet alleen gebruikt voor decoratie maar ook om meer privacy te krijgen in je woning.

Met raamfolie waar je vanaf de straat niet doorheen kunt kijken, heb je namelijk meer privacy wanneer je lekker op de bank tv zit te kijken. Daarnaast zijn er soorten raamfolie die jouw zicht niet belemmeren. Dat betekent dat je dus wel gewoon naar buiten kunt kijken.

Veel licht of weinig licht

Raamfolie van Plak Het Zelf

Sommige mensen kiezen voor raamfolie waardoor je ook niet naar buiten kunt kijken. Als je veel lichtinval op je raam hebt kan dit prima. Dan houd je alsnog genoeg licht over. Vooral als je een werkplek bij het raam hebt kan dit fijn zijn. Je wordt dan niet telkens afgeleid wanneer er iemand voorbij je raam loopt. 

Wanneer je raamfolie gaat kopen moet je wel eerst goed je ramen opmeten. Zeker wanneer je raamfolie wil dat het hele raam bedekt zijn correcte afmetingen heel belangrijk.