DB sport

Meer informatie over een personal coach in Rotterdam

Voor een personal coach Rotterdam ben je bij DB Sport aan het juiste adres. Bij deze sportschool werken  namelijk personal trainers die erg veel verstand, kennis en ervaring hebben op het gebied van het menselijk lichaam, fitness en voeding.

De stappen die er bij DB Sport worden doorlopen  

Voor personal coach Rotterdam ben je bij DB Sport aan het juiste adres. De personal trainers die bij deze sportschool werken hebben namelijk erg veel ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding waardoor jij tijdens de training alles uit jezelf zal halen. Bij DB Sport zul je de volgende 3 stappen doorlopen: 

  1. Het vaststellen van de doelen
  2. Een analyse over de voeding en houding 
  3. Een doelgericht programma

Bij de personal trainers van DE Sport ben je aan het juiste adres voor allerlei verschillende persoonlijke doelstellingen. Zo kun je tijdens de personal trainingen gericht gaan werken op afvallen of bijvoorbeeld het opbouwen van meer spiermassa. 

DB sport

De essentie van de juiste voeding 

Als je hebt besloten om te beginnen met sporten is het van essentieel belang dat je de juiste voeding consumeert om de gewenste en duurzame resultaten te behalen. Een personal trainer zal daarom ook altijd een analyse maken over jouw huidige voedingspatroon. Op basis van jouw huidige voedingspatroon zal de personal trainer een voedingsschema opstellen met daarin voeding die jij lekker vindt om te consumeren. Zo zul je voor het afvallen niet vastzitten aan een honger dieet maar op een verantwoordelijke en lekkere manier gaan werken aan jouw persoonlijk doelstellingen.