Mary Cohr: schoonheid uit het hart van de natuur

Al jarenlang worden planten gebruikt voor het welzijn van mensen. Planten hebben namelijk een genezende werking. Deze bijzondere kracht uit het hart van de natuur vormt de basis van het Franse huidverzorgingssysteem van Mary Cohr. Dit merk combineert essentiële oliën met actieve ingrediënten. Ook gebruiken ze huidverzorgingsproducten, aromatherapie en dermocosmetische behandelingen om buitengewone resultaten te behalen.

De kracht van etherische oliën

Etherische oliën zijn echte wondermiddelen. Ze zijn een krachtig concentraat van diverse planten, waardoor de diverse eigenschappen van deze planten samengebracht worden.

Om van de heilzame eigenschappen te profiteren zal de etherische olie voor gebruik verdund moeten worden met een neutrale olie, zoals arganolie of jojoba olie. Helaas laten deze oliën een onaangenaam en vettig laagje op de huid achter. Mary Cohr gebruikt een gepatenteerde methode, waarbij de etherische oliën door een hydrogel worden omhuld. Dit zorgt er niet alleen voor dat de huid de etherische olie sneller opneemt, maar ook voelt de huid fijn aan. Het merk maakt vooral gebruik van drie oliën die elkaar perfect aanvullen. Deze oliën zijn geselecteerd vanwege de bewezen effectiviteit:

Etherische salie olie: verjongend en regenererend

Etherische rozemarijnolie: stimulerend en versterkend

Etherische lavendelolie: ontspannend en kalmerend

De combinatie van deze essentiële oliën revitaliseren zelfs de meest veeleisende huid. De huid krijgt nieuwe energie en een gezonde uitstraling. Ook zorgen deze oliën ervoor dat de werking van verzorgingsproducten versterkt wordt.

Biowetenschappelijke innovaties

Mary Cohr staat voor innovatieve technieken en baanbrekende schoonheidsresultaten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de cosmeticabranche, zoekt het merk voortdurend naar nieuwe werkstoffen in de natuur, die vervolgens gecombineerd worden met de modernste technieken uit de biowetenschap. Een uniek onderdeel van de productontwikkeling is de cosmeticastudio. In deze studio kunnen nieuwe actieve stoffen direct toegepast en getest worden. Op basis van dit onderzoek worden de producten continue verbeterd om de werking en effectiviteit te optimaliseren. Het gehele huidverzorgingssysteem wordt op deze manier ook continue verbeterd. De cosmetica met krachtige werkstoffen sluit perfect aan bij de behoeften van de veeleisende klant die dicht bij de natuur staat.

De samenwerking met schoonheidsspecialisten

Al meer dan 30 jaar lang gebruiken schoonheidsspecialisten over de hele wereld de cosmetica en het huidverzorgingssysteem van Mary Cohr. Zo bieden zij hun klanten een holistische en tegelijkertijd zeer effectieve behandeling. De getrainde schoonheidsspecialisten analyseren de huid aan het begin van elke behandeling, zodat ze een persoonlijk behandel- en verzorgingsplan kunnen opstellen dat perfect aansluit op de behoeften van de huid. Op deze manier wordt het mogelijk om het beste resultaat te bereiken.