Kleine woning met kinderen

Niet iedereen verkeert in de positie om een huis te huren met veel kamers, wanneer je kinderen hebt moeten dan in veel gevallen meerdere kinderen in één slaapkamer slapen. Met een stapelbed van perfecthomeshop.eu is dit geen probleem, sterker nog kinderen vinden het alleen maar leuk om samen op een kamer te slapen. De bedden zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig hout. Ook worden er matrassen en lattenbodems bij de bedden geleverd. Omdat de bedden voldoen aan de strenge E.U. voorschriften heb je altijd een veilig bed. Een stapelbed is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook nog eens zeer praktisch.

Een extra derde bed

Stapelbed

Zelfs wanneer er een vriendje blijft slapen hoeft dit geen probleem te zijn bij een stapelbed. Perfecthomeshop.eu heeft namelijk bedden waaronder een schuiflade zit die je kunt gebruiken als derde bed. Op deze manier kan er wel een slaapfeestje worden gehouden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de lade te gebruiken om speelgoed op te bergen, zo bespaar je kastruimte in de kinderkamer. Er moet toch ook nog ruimte over blijven om te spelen, je doet de lade dicht en er is een zee van ruimte om te kunnen spelen voor de kinderen.

Stapelbed

Veiligheid en hygiëne voor alles

Een stapelbed is leuk voor kinderen, zeker wanneer zij boven kunnen liggen. Maar je moet er niet aan denken dat je kind mogelijk uit bed kan rollen en naar beneden valt. Met dit stapelbed is de kans zeer minimaal dat dit jouw kind overkomt, de stapelbedden zijn namelijk voorzien van een opstaand paneel. Dit paneel maakt het bijna onmogelijk dat je zoon of dochter naar beneden valt. Tevens worden alle matrassen geleverd met een hoes die je af kunt ritsen, zo kun je zeer eenvoudig de hoes wassen zodat het matras niet alleen schoon blijft maar ook in perfecte conditie.

Dit vind je misschien ook leuk...