Hoe draag je een bandeau bikini?

Een bandeau bikini heeft een belangrijk kenmerk waarmee ze zich onderscheiden van andere bikini’s. De top is doorgaans recht en heeft meestal geen banden of riemen. Voor het grootste deel lijkt het op een tube-top met een afzonderlijke of bevestigde onderkant, afhankelijk van of het een bikini stijl of een stuk is. Hierdoor kan het dragen alleen geschikt zijn voor bepaalde situaties en lichaamstypes. Lees hier alles wat je moet weten over het dragen van een bandeau bikini. 

Stap 1 – Draag een bandeau voor bij het zonnebaden

Omdat dit type pak meestal geen riemen of koorden heeft, laat het geen bruine lijnen achter op de schouders of nek. Kies voor de beste zonnebanklook bikini-bandeaus die tussen de borsten vastzitten, zodat je decolleté wordt getanned voor als je laag uitgesneden tops en jurken draagt. Of bind een lint rond het midden van de bikinitop om het tussen je borsten te klemmen.

Stap 2 – Draag geen bandeau om te zwemmen

Omdat bandeaus geen schouderbanden hebben om je top omhoog te houden, zal het waarschijnlijk naar beneden glijden zodra je een beroerte neemt. Dit geldt ook voor andere atletische activiteiten. Kies een pak dat meer ondersteuning biedt. Als je dit type pak al hebt en activiteiten niet kunt vermijden, zorg er dan voor dat het pak goed aansluit voordat je uitgaat. Als het los zit, draai het dan gewoon binnenstebuiten, knijp de losse hoeveelheid stof in de achterkant en speld het vast.

Stap 3 – Kies een bandeau als je een kleine cupmaat hebt

De tube stof benadrukt en verbreedt het borstgebied als het als bikini wordt gedragen. Een strook stof over de borst en het onderlichaam zorgt voor een zandloperfiguur. Dus dit type pak werkt goed voor jongensachtige figuren.

Stap 4 – Pas de bovenkant van je top aan als je een platte bovenlijf hebt

Knijp de stof tussen je borsten en speld het met een decoratieve speld of broche. Anders ziet de bovenkant eruit als een verband.

Stap 5 – Blijf uit de buurt van dit soort bikini’s als je een grote cupmaat hebt

De bandeau is niet ontworpen om een ​​hoeveelheid vlees op te houden. Er is geen beugel om te voorkomen dat grote borsten inzakken en geen ondersteuning om te voorkomen dat de top eraf springt. Zelfs als het pak van het type is dat een lint of koord heeft om rond de nek te binden, kan het niets bereiken boven een B-cup.

Bron: https://www.beachlife.com/