Het Museum Gorssel Musée Lalique in Doesburg

Mijn opa is een erg grote liefhebber van kunst. het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan het Museum Gorssel Musée Lalique in Doesburg.

De website van Museum Gorssel

Toen ik terecht kwam op de website van Musee gorssel kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het museum is erg veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft en tentoon stelt. Het museum stelt onder andere erg mooi glaskunstwerken van de kunstenaar Lalique aan. Dit is een kunstenaar die erg mooie glaskunstwerken heeft gemaakt. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om voor een luxe arrangement te gaan. Je krijgt bij dit arrangement een lezing een prosecco en een lekkere lunch na afloop.

Het luxe arrangement bij museum Gorssel

Ik besloot om over te gaan tot een aankoop van twee kaarten voor het luxe arrangement. Mijn opa vond het een erg leuk idee om samen een bezoek te brengen aan het museum. We hebben een erg leuke en leerzame dag gehad bij het museum in Doesburg. We zijn ook erg tevreden over het luxe arrangement want de lezingen waren erg interessant en de lunch was erg lekker.