Fietsen

Het gemak van een elektrische Dolly Bakfiets

Als je in de markt ben voor een elektrische bakfiets zou je eens een kijkje kunnen nemen naar een Dolly Bakfiets. Deze bakfietsen zijn voorzien van een Bafang elektrische midden motor van 600 wh. Met deze motor kan je met gemak tussen de 40 en 80 kilometer rijden. Hierdoor kan je met gemak de zwaarste lading een euvel op krijgen, zelfs met tegenwind! 

Dolly Bakfiets

De opties

Een Dolly Bakfiets komt met heel veel verschillende opties. Zo kan je voordat je een bakfiets hebt gekocht al een gratis proefrit aanvragen aan huis. Hierdoor kan je in al het gemak in je eigen omgeving een proefrit maken en kijken of de bakfiets iets voor jou is. Als je de bakfiets wilt bestellen kan je hem helemaal zelf samenstellen door middel van een van de 65 verschillende kleurencombinaties en jouw accessoires. De accessoires variëren van een regentent, zitplaatsen voor in de bak, regenzeil, onderhoudsbeurt en sloten.  Op deze manier is er voor iedereen genoeg opties en heb je zelf de keuze welke opties je wilt. 

Verzekering 

Als je een nieuwe Dolly BAkfiets hebt kan je hem laten verzekeren bij de ANWB. De ANWb werk samen met Dolly waardoor je een korting krijgt van 5% op je premie. Je kan hier kiezen voor verschillende verzekering voor je fiets waardoor je altijd gedekt bent in het geval van een vervelende situatie zoals diefstal of schade. Voor meer info over verzekeringen of de Bakfiets zelf kan je de sites van de ANWB of Dolly bekijken. 

Fietsverzekering