Goedkope olijfbomen

Bekijk de goedkope olijfbomen van tropic trees online. Goedkope olijfbomen heb je in diverse afmetingen. Online staan de maten erbij. Bijvoorbeeld voor een lage prijs heb je een olijfstruik, de olijfbomen zijn iets duurder. Naast afbeeldingen en prijzen van de olijfbomen staat ook informatie of dat de boom winterhard is. Bij sommige goedkope olijfbomen moeten er bij vorst voorzieningen worden getroffen in de vorm van een hoes over de boom. Het mooie van olijfbomen is dat deze in het najaar geen blad verliezen. Het hele jaar door zie je de typerende kleine blaadjes aan de boom. Dit maakt een olijfboom tot een opvallend iets.

Meer unieke bomen

Naast goedkope olijfbomen heeft Tropic trees ook de vijgen- citrus- en palmboom. Daar nog bij een groot assortiment met druivenstruiken. In elk geval genoeg om van de tuin een exotische boomgaard te maken. Nu hebben alle bomen en struiken sterk hun voor- en nadelen. Zo blijft de palmboom het hele jaar groen maar geeft geen vrucht. De citrusboom geeft prachtige bloesems en vruchten, maar niet alle exemplaren zijn winterhard, en de druif moet op de goede plek staan. Maar als de druif warm en in de volle zon staat, dan is het de sterkste van allemaal. Online zijn alle voor- en nadelen te lezen.

Lage prijzen dankzij eigen import

Het zijn niet alleen goedkope olijfbomen, maar alle prijzen zijn laag. Tropic trees is importeur van exotische bomen, struiken en planten. Dit scheelt tussenhandel, daarom is Tropic trees voordeliger dan menig tuincentrum. Daarbij zijn de bomen en struiken gezond, want zieke bomen en struiken kopen ze niet in. Op de bomen en struiken staan dan ook alle garanties. Het is de moeite waard om rond te kijken op de site. Bij overig zie je de agave, bij binnen planten kleine palmboompjes. Bij de citrusbomen zie je dat er verschillende zijn. Granaatappel, limoenen, citroenen, en sinaasappelen zijn allen citrusbomen. Dan nog de druivenstruiken en vijgenbomen, er is genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *