Logo-PT-Room

Fitness in Rotterdam bij PT Room B.V.

U woont in de buurt van Rotterdam en u wilt fitness volgen? Dan is PT Room B.V. het bedrijf die u moet gaan bezoeken. PT Room B.V. is een personal training club waar u verschillende soorten fitnessprogramma’s kunt volgen. Denk hierbij aan persoonlijke trainingen, die kunnen verschillen 1 tot 4 man, en training met een kleine groep. Het is altijd het geval dat deze goed voor u zijn en u zult altijd de maximale persoonlijke aandacht krijgen, zodat u op uw eigen manier stappen vooruit maakt. Zo houd dit ook de relatie tussen uw personal trainer hoog en daar zorgt PT Room B.V. ook voor. Als u namelijk staat ingeschreven willen ze graag dat u minimaal 1 keer per week komt zodat de relatie tussen u en uw trainer goed blijft en zodat u geen motivatie en ritme verliest.

PT-ROOM

Mijn ervaring met PT Room B.V.

Mijn ervaring met PT Room B.V. is zeer goed. Vanwege dat ik een hoop blessures heb gehad ben ik gestopt met het beoefenen van een sport. Na een paar jaar begon ik toch wel te zien dat mijn fysieke staat achteruit ging en ik weer eens moest gaan sporten, dit wou ik graag doen in de vorm van fitness. Zo ben ik lokaal gaan zoeken en ben ik uitgekomen op PT Room B.V. Deze fitness school heeft mij goed op weg geholpen naar weer een goede fysieke staat. Dat komt omdat de trainingen goed zijn en goed op mij waren afgestemd.