Een nieuwe look voor je haar

Ben je klaar voor een nieuw look en wil je je haar laten knippen? Dan kan dat bij een kapper in antwerpen, kijk voor meer informatie op de website van www.yesexpertsinhair.com voor jouw dichtsbijzijnde kapper! Weet je eigenlijk nog steeds niet wat je wilt? Dan bespreken we in dit artikel drie manieren om je haar een frisse look te geven voor de komende winter.

Haarstijl

De minst ingrijpende methode om je haarstijl tijdelijk te veranderen is door je haar te laten stylen door een kapper. Meeste mensen doen dit wanneer zij hun eigen haarstijl zat zijn. Denk hierbij aan een persoon met krullen die eens haar haar in een makkelijke style manier wilt. Of juist iemand met stijl haar die meer volume in haar haar wilt door het te laten krullen. Dat is niet het enige dat je kan laten doen bij de kapper, de kapper kan ook je haar op een mooie manier opsteken voor speciale gelegenheden.

Kleuren

De meest ingrijpende manier om je haar te veranderen is toch wel je haar te laten verven. Hiermee verander je je haarkleur. De natuurlijke haarkleuren die we kennen zijn rood, bruin, blond en zwart. Het is voor donker gekleurde haarkleuren moeilijk om een lichte haarkleur te krijgen. Dan moet het haar eerst gebleekt worden. Lichtere haarkleuren hebben dit probleem niet. Tegenwoordig is het ook in de mode om je haar in pasteltinten te verven, denk bijvoorbeeld aan roze of paars, lila, en rose. Alleen gewaagde mensen die het kunnen hebben kleuren hun haar fel rood, blauw of groen. Ben jij ook zo iemand?

Knippen

De meest populaire manier om van haar stijl te veranderen is toch wel om je haar te laten knippen. Dit kan door middel van het kort laten knippen van lang haar in bijvoorbeeld een bob lijn. Of juist haar in laagjes te laten knippen waardoor er meer volume ontstaat. Er zijn verschillende haarstijlen om je haar in te laten knippen, je kapper heeft vele magazines waar je een haarstijl kan kiezen om te laten knippen.