Een nieuwe hobby zoeken waar je ook nog iets aan hebt? Gellak nagels!

Ben jij op zoek naar een nieuwe hobby die je bezighoudt en waar je niet op uitgekeken raakt? Dan kan je wel eens beginnen met gellak nagels! Vaak gaan mensen naar de nagelsalon om hun nagels in gellak stijl te doen, maar dit kan je ook heel gemakkelijk thuis doen aan je eettafel of je salontafel. Lees dit artikel verder om erachter te komen wat de voordelen zijn van gellak nagels en hoe ook jij kan starten met een startersset (Bron: https://www.pinkgellac.nl/).

De vele voordelen van het gebruik van Gellak nagels

Het gebruik van gellak nagels heeft meer voordelen dan het gebruik van reguliere nagellak. Dit komt namelijk door de gel substantie die gellak nagels bezitten. Deze zit verwerkt in de lak en zorgt voor een betere verzorging en zorgt voor minder beschadigingen en dus een sterkere nagel dan wanneer je normale nagellak op doet. Ook door de drie lagen die je moet aanbrengen voor gellak nagels is er minder kans op schade op de nagel. Deze drie lagen hebben namelijk allemaal de gel substantie.

Maar hoe begin ik dan aan Gellak nagels

Je kan gemakkelijk beginnen met gellak nagels door een Gel nagellak startpakket te kopen, hiermee heb je al het benodigde in huis waarmee je kunt beginnen met gellak nagels. De gel substantie in de gelnagellak moet uitgehard worden, hiervoor wordt of een LED lamp of een UV lamp in het pakket meegegeven. De uithardtijd varieert per lichtsoort. Verder moet elk van de drie lagen uitgehard worden, dit betreft een basislaag, een kleurlaag en een toplaag. De basislaag zorgt voor de bescherming van je eigen nagel. De kleurlaag spreekt voor zich en de toplaag is de extra laag tegen beschadigingen.

Hopelijk weet je hiermee genoeg om te beginnen aan een leuke nieuwe hobby!