Een Duurzame Leverancier is Goedkope Energie

Met het toenemende gebruik van energie van alle huishoudens in Nederland, is de vraag naar goedkope energie de laatste jaren flink gestegen. Goedkope energie wordt ook gezien als duurzame energie. Duurzame energie wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen, als zon, wind en aardwarmte. Deze natuurlijke bronnen zorgen voor weinig CO2 uitstoot en raken daarbij nooit op. Met de toenemende negatieve klimaatverandering dat voortdurend in het nieuws in de maatschappij wordt weergegeven, is de vraag naar verandering groot.

Huishoudens zijn op zoek naar de perfecte balans tussen prijs en duurzaamheid, een manier om geld te besparen terwijl energie wordt opgewekt vanuit natuurlijke bronnen en zo min mogelijk het milieu op aarde aantast. Zo blijkt uit onderzoek van OIS, dat driekwart van 1400 Amsterdammers graag wil overstappen naar duurzaam energie, maar geld een te grote rol speelt. De belasting op energie is in de laatste vijf jaar met 68% gestegen en vraagt huishoudens om stroomleveranciers onder de loep te nemen. Echter, het blijkt uit onderzoek dat vergeleken met de rest van Europa, Nederland flink achter loopt op het aanbod van hernieuwbare energie. Het blijkt dat veel mensen nog denken dat duurzaam een stuk duurder is, wat in praktijk niet blijkt.

Stroomleverancier ENGIE is voorloper in de Energietransitie en wekt alle energie op vanuit natuurlijke bronnen, wat leidt tot 100% groene energielevering. Met natuurlijk energiebronnen in heel Europa, streeft ENGIE naar een duurzame toekomst voor iedereen die streeft naar een balans tussen prijs en duurzaamheid. Naast het leveren van energie, biedt Engie ook advies op het besparen van stroomverbruik. Zo gaat Engie altijd samen met de klant langs het gebruik van alle verschillende apparaten in en van het huis.