Winkel

E-smoker grootste speciaalzaak in E-sigaretten

E-smoker is van oudsher een postorderbedrijf, dat een zeer groot assortiment aan producten heeft. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in elektronische sigaretten en aanverwante artikelen. Primair richt het bedrijf zich op mensen die al E-sigaretten gebruiken en niet van plan zijn om daarmee te stoppen. Bij mensen die gewone sigaretten roken wordt door E-smoker geprobeerd om hen te laten overstappen naar E-sigaretten. De reden daarvoor is dat E-sigaretten minder slecht voor de gezondheid dan de conventionele producten op basis van tabak. Mensen die niet roken worden ontmoedigd om de E-sigaret uit te proberen. 

Shisa pen

Grootste elektronische E-sigarettenwinkel

De aantrekkingskracht van E-smoker is dat het bedrijf een enorm groot assortiment aan producten heeft, die bovendien voor de laagste prijzen in Nederland worden aangeboden. Wie al gebruik maakt van de E-sigaret of een daarop gelijkend product en niet van plan is om te stoppen met roken, kan bij E-smoker alles vinden wat hij maar nodig heeft. Als E-smoker ontdekt dat er een bedrijf is dat de producten voor lagere prijzen verkoopt verlaagt het bedrijf de eigen prijzen. Dat E-smoker de laagste tarieven hanteert wordt dus echt heel serieus genomen.

winkel e smoke

Stappenplan stoppen met roken

Bij E-smoker loopt een actieve campagne om rokers te helpen om van hun verslaving af te komen. Daarvoor is een stappenplan ontwikkeld. De deelnemers kunnen, geholpen door een app, in een klein jaar helemaal van hun rookverslaving verlost worden. Er wordt begonnen om mensen die gewone sigaretten gebruiken over te laten stappen naar een E-sigaret. In die sigaret wordt een vulling gebruikt met nicotine. Stapsgewijs wordt de hoeveelheid nicotine omlaag gebracht, totdat de rokers geen lichamelijke afhankelijkheid meer hebben. Dan zijn ze van hun rookverslaving af.