E-sigaret kopen

De nieuwe rage. Een alternatief voor het roken met een e-sigaret. De e-sigaret kopen is een elektronisch apparaat waarin vloeistoffen worden verdampt. Het is zo klein dat het in je broekzak past en is makkelijk te gebruiken. Ik besloot er een aan te schaffen nadat een collega het had aangeraden, omdat dit haar had geholpen om te stoppen met roken. Nu, na een klein maandje gebruik word ik meer en meer overtuigd van de voordelen van de e-sigaret.

De voordelen

Wanneer je de e-sigaret vergelijkt met een normale sigaret is het duidelijk waarom het kopen van een e-sigaret een slimmer idee is. Naast dat het minder ongezond is heb je ook de voordelen dat het niet stinkt, dat het herbruikbaar is door nieuwe vloeistof toe te voegen en dat het minder kost. Je kunt al voor minder dan 4 euro een boxje vloeistof kopen. Vergeleken met tabak is het dus heel goedkoop maar ook minder ongezond.

Ik ben er dus nu helemaal van overtuigd. Ik had eerst een starterspakket aangeschaft maar nu weet ik zeker dat ik betere e-sigaretten ga kopen. Er zijn vele verschillende smaken en mogelijkheden om te combineren dus ik kijk daar naar uit. Ook ben ik enorm dankbaar dat ik niet langer verslaafd ben aan sigaretten. Terugkijkend op sigaretten weet ik niet waarom ik niet eerder ben begonnen met e-sigaretten. Het is een echte aanrader!

Dit vind je misschien ook leuk...