Dit moet je weten over de snurkbeugel

Het is tijd om van dat gesnurk af te komen, vind je ook niet? Er zijn tegenwoordig een hoop manieren om snurken tegen te gaan. Dat je snurkt, kun je niks aan doen. Dat je er nog geen oplossing voor hebt, is wel jouw probleem. Probeer daarom de snurkbeugel en mensen hebben nooit meer last van jou en je harde gesnurk. 

snurkbeugel

Dit zijn de belangrijkste feiten over de snurkbeugel op een rij:

  • de effectiviteit ervan ligt op 95%
  • de snurkbeugel kun je online bestellen
  • de beugel beperkt je niet in comfort tijdens de nacht
  • je kunt gewoon ademen door neus en mond
  • je kunt gewoon praten en drinken terwijl je de beugel draagt

De effectiviteit van de snurk beugel

Of je een snurker bent is vaak genetisch bepaald. Het kan echter ook komen door een operatie of andere verandering in je lichaam. Wat de oorzaak van je snurken ook is, er is een grote kans dat de snurkbeugel helpt. In 95% van de gevallen zorgt de beugel ervoor dat de drager niet meer snurkt of veel minder geluid maakt.

snurkbeugel

Comfort van het dragen

Als het gaat om de snurkbeugel is voor veel mensen de grootste angst dat ze erg veel last van hun mond krijgen tijdens de nacht. Bij een goede snurk beugel is dat echter niet het geval. De beugel is namelijk goed te dragen, ook als je nog even iets wil drinken of nog wil kletsen in de nacht. Het doet geen pijn aan je tanden en je kunt rustig door mond en neus blijven ademen.

Dit vind je misschien ook leuk...