De uniekste opleiding: visagie

Wil jij meer weten over alles make-up? Volg je op youtube allemaal vlogs over make-up en blader je door magazines voor de nieuwste make up looks die er zijn? En als jij aan make up denkt, gaan je vingers dan kriebelen en kan je niet wachten om iets met make-up te doen? Dan kan je van je passie je beroep maken door een opleiding als visagiste te volgen

De voordelen aan een opleiding visagie

De Wellness Academie België is binnen de visagie wereld een werkelijk begrip. De opleiding visagie aan deze school is gevolgd door veel vooraanstaande visagisten, waardoor ook jij een legende kan worden! Het is dus niet alleen een erkend diploma dat je krijgt, maar ook echt eentje waar kwaliteit aan zit. De opleiding wordt gegeven door topdocenten die ook als make-up artiesten werken en awards hebben gewonnen voor hun werk. De groep waar je in zit tijdens je opleiding is vrij klein, zodat iedereen genoeg individuele aandacht krijgt. Tijdens het volgen van de opleiding kan je gelijk een portfolio bouwen waarmee je in de visagie wereld laat zien wat je kan.

Het programma van de opleiding visagie

De opleiding als visagiste bestaat uit modules waar je eerst de module basis visagie volgt en daarna de module voor gevorderden visagie. Er is veel flexibiliteit in hoe je de modules volgt, je kunt ze namelijk gelijk na elkaar volgen of juist een pauze houden tussendoor voor wat praktijkervaring. Hierdoor is het tempo helemaal aan jou te bepalen. De cursus visagie start in de eerste module met de basiskennis over gelaatsverzorging, de basistechnieken in de make-up en verder ga je aan de slag met met verschillende scenario’s make-up. In de tweede module voor gevorderden leer je meer intense make-up technieken waarbij je je eigen creativiteit en stijl ontwikkelt als erkend visagist.

Kijk voor meer informatie over de opleiding visagiste op de website van Wellness Academie.

Dit vind je misschien ook leuk...