30PT_slogan-goud

De beste EMS training Arnhem vindt u bij 30PT

Bent u opzoek naar de juiste EMS training Arnhem? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan 30PT. 30PT is een bedrijf die is gefocust op het trainen met een EMS systeem. Een EMS systeem zorgt er namelijk voor dat uw fitness trainingen een stuk sneller en beter gaan. Want een EMS systeem bij de persoonlijke trainingen gebruiken zorgt ervoor dat uw training die u normaal in 3 uur bij de sportschool doet, nu in 30 minuten gedaan wordt. Dit scheelt u veel tijd waardoor u buiten de persoonlijk trainingen nog veel vrij tijd heeft. Zo wordt u ook altijd begeleid door 1 trainer, dit houd de relatie hoog en dit zorgt voor de maximale persoonlijke aandacht die u nodig heeft bij uw trainingen.

ems training

Mijn ervaring met 30PT

Mijn ervaring met 30PT is zeer goed. Zo ben ik naar een sportschool opzoek gegaan die mij een snelle workout kunnen aanbieden omdat ik doordeweeks weinig tijd heb. Dus ik ben opzoek gegaan op het internet naar bedrijven die een snelle training voor mij zouden hebben. Zo kwam ik op veel sportscholen uit die EMS trainingen aanbieden. Zo heb ik gekozen voor 30PT omdat deze het dichtst bij mijn huis is. Zo heb ik op de site gekeken voor meer informatie en duidelijkheid. Zo ben ik uiteindelijk naar de sportschool gegaan en ben ik daar vriendelijk ontvangen en heb ik veel uitleg gekregen over hoe 30PT ter werking gaat. Dit was allemaal duidelijk en dan heb ik me dezelfde dag al ingeschreven. Zo kon ik een paar dagen later komen en heb ik veel resultaat tot nu toe gezien bij mezelf.